Om boken: Vägen från Väggen. Förebygg en krash. Återhämta en utmattning.

Kom och lyssna på författarna som berättar om boken. Malin ur perspektivet att vara utmattad och Jessica som anhörig till en man som varit sjukskriven under många år.

Är du sjukt stressad eller har du drabbats av utmattning? Eller är du anhörig till någon som gjort det? Eller är du kanske arbetsgivare och behöver veta mer? Har du noll koll på de olika behandlingar och återhämtningsmetoder som finns?

I sådana fall är det här boken för dig. En överlevnadsguide i dagen stressamhälle. Den ultimata handboken.

I den här boken har vi försökt sammanställa svaren på dessa frågor, frågor som vi själva ställde oss när vi blev drabbade. Vi har delat in boken i olika avsnitt för att lättare kunna bläddra till just den del man vill läsa om.

Vi har intervjuat flera personer som drabbats av hjärntrötthet, bl.a. LoLjud, samt olika professioner och myndigheter som arbetar med stress, t.ex. Arbetsförmedlingen, stressforskare, psykoterapeuten Jessica Zandén och arbetsgivaren Cissi Elwin. Boken innehåller även en faktadel om stress med statistik från de senaste åren.

Dessutom innehåller boken en berättelse från Malins återhämtningsresa och Jessicas berättelse som anhörig.

Boken riktar sig till dig som är eller varit utbränd eller som har lidit av stress. Den riktar sig också till din omgivning, både familj och vänner, men även till arbetsgivare och myndigheter.

Vår högsta önskan med boken är att sprida kunskap om symptom och sjukdomstillstånd, och att ta bort skammen runt denna numer folkliga sjukdom. Vi hoppas också kunna skapa debatt om hur samhället ser ut och varför det skapar ohållbara livssituationer som vi inte orkar med. Det är många människor och familjer i dagens samhälle som lider av just stress.«


Läs mer om boken här»

NÄR: Onsdag 14/11
TID: Klockan 18.00-19.30
LOKAL: Mallasalen, Uppsala Stadsbibliotek

Fel: Kontaktformulär hittades inte.