170911c-EnSjukskoterskasMemoarer

En sjuksköterskas memoarer. Om att leva med adhd och bipolär diagnos.

En personlig berättelse av en sjukpensionerad distriktssköterska om adhd och psykisk ohälsa. Med en positiv syn berättar Madelen hur komplext det kan vara att leva med visst handikapp, men samtidigt ha ett stort driv, engagemang och kapacitet. Hon gick ut gymnasiet med toppbetyg, har tagit mer än 250 högskolepoäng, arbetat 24 år som sjuksköterska. Men redan som tonåring började hennes kropp säga ifrån då hon inte lyckades reglera sin aktivitetsnivå. Till slut hamnade Madelen även i psykiatrisk slutenvård. Hon vill förmedla den erfarenheten och även hur den har berikat hennes liv och hur hon nu går vidare.

Föreläsare: Madelen Roth, distriktssköterska och sjukpensionär, Attitydambassadör i (H)järnkoll Uppsala län. Genom åren har hon sökt nya vägar i arbetslivet, mera kunskap om sina diagnoser men som hon vet fortfarande behöver fyllas på. Madelen är en mycket omtyckt föreläsare som också har stor kunskap om olika hjälpmedel.

När: Måndag den 11 september
Tid: Klockan 13.30-15.30
Lokal: Sveasalen, Stationsgatan 5, Tierp

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  Anmäl dig till SeSams föreläsningar - vår 2019

  Du kan fylla i flera föreläsningar på en gång.

  OBS! Från och med 1 mars i år (2018) tar vi ut en avgift på 100 kr/person för den som inte kommer fast man har anmält sig. Har du avbokat minst 24 timmar innan är det inga problem och ingen avgift tas ut. Vi har haft fullsatt på våra föreläsningar och de som står på vår väntelista bör få chansen att få komma. Tacksam för er hjälp.

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

  Vi är nyfikna på att höra i vilken roll du/ni lyssnar på föreläsningen.
  Vi använder bara detta i vår statistik, ingen annanstans sparas det

  Du kan välja flera
  Region UppsalaKommunMyndighet, ex AF, FK...Universitet/HögskolaSvenska KyrkanAndra arbetsgivareSjälverfarenAnhörigIntresseradIdeell organisationAnnat